Fors minder belasting betalen?

Iedere boekhouder zal zijn werk naar behoren doen en er voor zorgen dat de cijfers, zo goed als mogelijk, kloppen voor de fiscus. Echter, goed geboekte bonnetjes en correct opgestelde jaarrapporten vinden wij niet spannend. Het wordt pas interessant wanneer er op basis van de verworven cijfers een goed advies gegeven kan worden. En ook dat vermeldt elk boekhoudkantoor of accountantskantoor op de website. Wij durven te stellen dat we in bijna alle gevallen, als het gaat om een BV, een forse belastingbesparing kunnen realiseren, van enkele duizenden tot soms wel tienduizend euro. Dit doen wij door het opzetten van een fiscale constructie die al langer bestaat, maar die nog heel weinig toegepast wordt.

Daag ons uit!

Heb je als ondernemer het idee dat je teveel belasting betaalt? Maak je serieuze winst en wil je daar zelf meer aan overhouden? Heb je een BV of goed lopende eenmanszaak? Wij gaan graag met je in gesprek. Uiteraard doen we dat vrijblijvend, omdat we ervan overtuigd zijn dat we het voor jou dusdanig interessant kunnen maken, dat een overstap naar Kubus Alkmaar niet uit kan blijven. Dat kost slechts een uurtje tijd, maar levert je mogelijk duizenden euro’s op.

Wanneer schikt het?

Psst… Snel in contact komen?

Ben je geïnteresseerd in onze diensten en wil je meer informatie? Laat hieronder je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk.

    Erfbelastingaangifte ingewikkeld?

    Ook je erfbelastingaangifte kun je bij de belastingadviseur van Kubus indienen, waarbij we zorgen voor het beste advies en correcte aangifte.

    Ben je nog geen klant bij Kubus?

    Dan kun je ons toch geheel vrijblijvend een vraag stellen over jouw erfbelasting, een fiscaal probleem voorleggen of een second opinion vragen wanneer je twijfelt aan de juistheid van je erfbelastingaangifte.