“Ik ben Ido,
waarmee kan
ik je helpen?”

“Ik ben Ido, waarmee kan ik je helpen?”

Een bedrijf gezond maken en houden, dat is mijn taak!

Vaak komen mensen bij me binnen met boekhoudkundige vragen of vragen op het fiscale vlak. Eenmaal in gesprek blijken ondernemers dan vaak veel meer vragen te hebben over bijvoorbeeld ondernemingsrecht. Vanuit mijn verleden als insolventiespecialist heb ik veel ondernemers bijgestaan die er erg slecht voor stonden en samen werkten we dan naar een stabiele financiële situatie toe. Op dit punt haken andere boekhouders vaak af, maar ik kan hier juist mijn meerwaarde laten zien. Ik vind het enorm interessant om te puzzelen met oplossingen die een onderneming weer op het juiste spoor krijgen. Maar ook bij ondernemers waar alles prima loopt kan ik mijn meerwaarde laten zien door bijvoorbeeld goede fiscale constructies op te stellen die veelal een belastingverlaging tot gevolg hebben.

Ik help jouw bedrijf met groeien

Mijn specialismen zijn naast administratie en boekhouding meer gelegen in fiscaal recht, ondernemingsrecht en insolventierecht. Door deze specialismen samen te voegen ben ik in staat om klanten te helpen overleven, te laten groeien en ondernemers geld te laten verdienen.
Op mijn 20e ben ik als zelfstandig ondernemer gestart met mijn eigen bedrijf en sindsdien heb ik niet meer voor een baas gewerkt. Ik heb altijd hard gewerkt en heb diverse bedrijven opgezet en verkocht. Het ging niet altijd van een leien dakje en soms waren het roerige tijden. De enige constante factor was dat ik altijd een goede fiscalist nodig had. Dat gaf mij de motivatie om in 2005 de studie fiscaal recht te gaan volgen. Derhalve ben ik geregistreerd belastingconsulent met alle voordelen voor jou als klant.
Ido van der Gragt

Ido van der Gragt

Het team

Ons team bestaat uit meerdere mensen die verschillende taken binnen het kantoor oppakken. Iedereen heeft zijn of haar specialisme en daarmee halen we het hoogst haalbare rendement uit jouw administratie.
Ons team wordt ook versterkt door Jos Korsen.

Jos is tevens vestigingshouder van Kubus Velsen en als voormalig accountant is hij een waardevolle aanvulling op ons team. Jos heeft als accountant veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en met zijn scherpe en analytische blik komen wij samen tot een uiterst waardevolle dienstverlening waarbij jij het voordeel geniet.

Over Kubus

Kubus is een landelijke coöperatie van ruim 80 boekhouders, accountants- en administratiekantoren. Daarnaast hebben wij ook diverse specialismen in huis zoals; juristen, fiscalisten etc.

Onze missie & visie

Onze specialisten nemen je veel financiële zorgen uit handen, zodat je gewoon kunt doen waar je goed in bent: ondernemen! Zo zorgt jouw persoonlijke Kubus-adviseur ervoor dat ondernemen nog leuker wordt. Samen met jou zorgt Kubus ervoor dat jouw onderneming financieel gezond is én blijft. Kubus is altijd in de buurt en staat dichtbij de ondernemer voor een optimaal financieel advies of slimme fiscale tips.

Het “Kubus Helpt!” initiatief

“Kubus Helpt!” is een initiatief voor alle leden van de Kubus-organisatie. Met Kubus Helpt! kan ieder lid kiezen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door een eigen initiatief te steunen. Elk initiatief dient daarbij eerst goedgekeurd te worden door de voorzitter van de stichting.